Groepsaccommodatie

Het Stolphuis is een gezellige kindvriendelijke groepsaccommodatie, in Friesland, met veel privacy.

Als groep heeft u de beschikking over 4 ruime appartementen, een groepsruimte en een overdekte speelruimte. Door deze indeling is het Stolphuis bijzonder geschikt als groepsaccommodatie voor een familieweekend, een vriendengroep, een reünie of als ruimte voor teambuilding. Max. 27 pers. Wanneer u als groep bij ons reserveert heeft u de garantie dat er geen andere gasten aanwezig zijn.

In onderstaand filmpje kunt u bezien hoe onze groepsaccommodatie er uit ziet.

De appartementen:

6, trap naar slaapkamer bovenWanneer u als groep reserveert dan worden de appartementen gebruikt om te slapen. In de  woonkamers staan bedden of een slaapbank. Douche en toilet is in de appartementen aanwezig. Boven de appartementen zijn 2 extra slaapkamers.
Deze extra slaapkamers zijn via een trap vanuit de overdekte speelruimte te bereiken. Gebruik van douche en toilet van het appartement beneden.

Kinderen jonger dan 6 jaar mogen niet zonder toezicht op de slaapkamers boven verblijven. De appartementen hebben een eigen ingang en terras. De achterdeur van elk appartement komt uit op de overdekte speelruimte. Voor een uitgebreid overzicht van de 4 appartementen kunt u hier klikken.

Het aantal 1-pers. slaapplaatsen is 23 + 1 stapelbed = 25
Bij gebruik van de slaapbank (160×200) door 2 personen is het aantal slaapplaatsen: 27

De groepsruimte: Dit is een ruime gezellige woonkamer met daar in een zithoek, een eethoek en een volledig ingerichte open  keuken. In de hal voor de groepsruimte is een extra toilet.

De zithoek: is voorzien van verschillende banken, rotan stoelen en een tv aangesloten op de kabel en een dvd-speler.
Er zijn verschillende gezelschapsspellen aanwezig.

De eethoek: er staan voldoende stoelen en tafels om gezellig samen te kunnen eten.
Er zijn 4 kinderstoelen aanwezig.

Er is een open keuken met daarin: een groot gasfornuis ( 5 pits) met oven, een vaatwasmachine, een koelkast met daaronder 2 diepvries laden, 2 koffie zetapparaten (filterzakjes maat 4), een magnetron, waterkoker en voldoende pannen en attributen om te koken en te eten.


De overdekte speelruimte
: Is een ruimte voor sport en spel of andere activiteiten.

foto's febr. 2014 067Deze ruimte kan ook gebruikt worden als oefenruimte voor een koor of toneelgroep.

In deze ruimte is genoeg te spelen voor jong en oud.

Er hangt een dartbord en een basketbalnet, er staat een tafeltennistafel, een tafelvoetbal, poppenkast + poppen en sjoelbak, waveboarden, stepjes.

Er is gratis wifi verbinding

Bij mooi weer kunt u heerlijk buiten zitten. Aan de zijkant van de boerderij is een groot afsluitbaar terras, met tuinstoelen en tuintafels en parasols en een zandbak voor de kleintjes.

buiten, jeu de boules baan, saunahuisRondom de boerderij zijn verschillende speelweides met een trampoline, een speelhuisje met glijbaan,  een jeu de boules baan en er is een skelter voor de kinderen. Er is een weiland met minischapen en een pony. Er is voldoende parkeergelegenheid. Dicht bij de boerderij stroomt de Arumervaart, waar u kunt vissen en/ of varen.

Klik hier voor de plattegrond van het Stolphuis, waarop u ook een overzicht vindt van de verdeling van bedden.

Er is een sauna huis aanwezig welke u als groep bij uw verblijf kunt huren. Klik hier voor meer informatie over het sauna huis.

Kortom: Bij het Stolphuis kunt u heerlijk genieten van uw vakantie of weekendje weg in Friesland.